Grote aantallen bedrukte kleding.

We kunnen ons voorstellen dat je ons gevonden hebt op zoek naar een drukkerij die T-shirts , sweaters, hoodies, jassen en andere kleding kan bedrukken. Onze webshop is gebouwd om op een snelle en efficiente wijze jouw eigen kledingstuk te ontwerpen en deze al vanaf 1 stuk af te nemen. Maar natuurlijk kun je ook bij ons buiten de kleding ontwerptool om, jouw bedrukte kleding bestellen.

Dit is met name voor jou interessant als je op zoek bent naar grotere aantallen, laten we zeggen vanaf 25 stuks en uiteraard meer. Dus zoek je een bedrukte polo, bedrukt T-shirt, bedrukte hoodie of wat anders waar een logo of iets anders op moet? We staan je graag te woord en helpen je graag op weg. In onze drukkerij hebben wij ervaring met orders vanaf 1 stuk tot orders van meer dan 10000 stuks. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het grote aantallen proces.

Heeft u interesse in een bestelling die binnen de ”Grote aantallen” norm valt maar wilt u in eerste instantie een sample of een pas-set ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!